Filma Shqip 2023

0 €récoltés
0 jour restant
Soyez le premier à participer !

Créée par Filma Shqip

Participer

The Karate Kid

Po pra! Ky është filmi im i preferuar që nga fëmijëria, dhe nëse e keni shikuar ndonjëherë e dini edhe ju pse. Flet për historinë e një djaloshi të ri, i cili përdorë kung fu për të kontrolluar emocionet e tij Shiko Filmin ne Filma123.live.

Ai mëson mbi respektin dhe si duhet ta përdorë atë me personat e afërm të tij. Edhe pse nuk ka asgjë te keqe me ri-krijimin e këtij filmi, origjinali është mijëra herë më i mirë. Nëse mund ta gjeni, ju rekomandoj fuqishëm ta shikoni!