Aller au contenu principal

Uvejs will leben / Ta shpëtojmë Uvejsin

Organisé pour : Violeta Statovci

JEDER Euro zählt!

Auf den Bildern seht ihr den kleinen Uvejs, er leidet seit seiner Geburt an einem Herzfehler, der dringend operiert werden muss. Seine Erstuntersuchung in der Heidelberger Uniklinik und die darauf dringend notwendige Herzkatheter OP konnten seine Eltern mithilfe von direkten Spenden bereits finanzieren. Nun sollte Uvejs spätestens Februar 2020 operiert werden. Ich durfte seine herzliche Mutter und den kleinen Schatz (aus Prishtina) im Rahmen der Besuche in Deutschland kennenlernen und bitte euch zu spenden! Das Geld ist für die OP, den Krankenhausaufenthalt und die damit verbundenen Kosten für Flugtickets, Hotel usw. Vielen Dank für jede einzelne Unterstützung und sei sie noch so klein.

Këto fotografi tregojnë Uvejsin e vogël. Që nga lindja Uvejsi rënkon nga një sëmundje e zemrës dhe duhet të operohet urgjentisht. Ekzaminimet e para dhe operacioni i vënjes së një katetri në Klinikën Univerzitare të Heidelberg-ut është financuar nga prindërit me ndihmën e donacioneve private. Tani Uvejsi duhet të i nënshtrohet operacionit përfundimtar për shërimin e tij. Unë kam takuar zemrën e vogël (nga Prishtina) së bashku me nënën e tij gjatë qëndrimit të tyre të fundit në Gjermani dhe ju lus personalisht të i ndihmoni me donacione. Të hollat e mbledhura do të shërbejnë për operacion dhe shpenzimet tjera si fluturimi, hoteli për nënën e tij etj. Shumë falemnderit për çdo ndihme sa do e vogël që është ajo!

2 725 € Collectés sur 30 000 €

9%
0 Jour restant
37 Participations

Organisé par

Drenice Lekaj
Profil verifiziert