Skip to main content
Sant Jordi Solidari amb Laika i la Creu Roja Andorrana

Sant Jordi Solidari amb Laika i la Creu Roja Andorrana


A LAIKA, Associació Protectora dels animals de companyia, celebrem igualment la diada de Sant Jordi malgrat la situació de confinament provocada per la pandèmia de la Covid-19 però a casa!

És per això que, amb el lema Sant Jordi Solidari amb LAIKA i la nostra il·lustradora, Carol Garrido (Carrie on Art) hem preparat unes propostes gràfiques molt divertides amb la temàtica dels gats i Sant Jordi de forma digital!

Així, del 20 al 30 d'abril, teniu la possibilitat d'adquerir uns marca-pàgines virtuals que podeu imprimir a casa o recollir al refugi quan tot acabi sota demanda prèvia, també podreu obtenir el llibre del Sr. Bigotis en pdf i un fantàstic fons de pantalla pel mòbil!

✅ Als que participeu, si us plau, feu-nos arribar el vostre correu per privat ja que ens alguns casos no ens apareix. Gràcies!

Els vostres premis van segons la quantitat:

- Donació entre 1€ a 10€ obtindreu el fons de pantalla pel mòbil

- Donació entre 11€ a 20€ obtindreu el fons de pantalla + un marca-pàgines en pdf

- Donació de més de 21€ obtindreu el fons de pantalla + un marca-pàgines en pdf + el llibre "No et perdis, Sr. Bigotis" en pdf!

El 50% de les recaudacions aniran destinades per cobrir les despeses veterinaries i l'alimentació dels gats del refugi i de les colònies. El 50% restant, anirà destinat a la compra d'aliments pels més desfavorits per part de la Creu Roja Andorrana.

FELIÇ I SOLIDARI SANT JORDI A CASA! 🐉🌹

A continuació us deixem l'enllaç per participar:

https://www.leetchi.com/c/sant-jordi-solidari-laika

0 Day left
0 Contribution

Organiser

Mas Magallon Josep

Profile verified

Beneficiary

Laika Andorra