Skip to main content

Free E-books for Personal and Business development

Organised for: Free Online Psychological Library

Здравейте!

 

Аз съм Юлика Новкова (Juls) от Juls' Psychology.com

 

Вярвам, че

 

знанието съществува, за да бъде споделяно.

 

Нашият език е рядък и малко научни материали се разработват за нашите потребности. Психологията все още е доста недостъпна за обикновения човек и липсват достатъчно научни безплатни материали в Интернет и библиотеките.

 

Пазарът е залят от чуждестранна литература, докато всъщност има много смислени и стойностни неща и тук, за които никой не иска пари и го прави като мен - от желание да бъде полезен с познанията си.

 

Блогът ми е нишов и това в голяма степен затруднява хората да достигат до материалите, които разработвам с толкова любов. Освен това е трудно да организирам всички статии по теми така, че да бъдат намирани лесно и не могат да бъдат четени офлайн - а това допълнително затруднява достъпа до ресурсите.

 

 

Какво създадох дотук сама :) 

 

Juls’ Psychology е моят начин да допринеса за развитието на Личността и Бизнеса у нас на родния ни език. Отделям всеки ден от свободното си време, за да изучавам най-болезнените проблеми на хората от близкото и далечно обкръжение и да предлагам психологически решения за тези въпроси. 

 

Пиша статии и споделям решенията на работните казуси от опита ми с моите клиенти с надежда това да помогне на всеки посетител да подобри своя бизнес и живот. 

 

Какво и защо се опитвам да направя?

 

Да положа началото на първата българска безплатна онлайн библиотека за специализирано психологическо познание в областта на личностното и бизнес развитие у нас.

 

Разработвам безплатното съдържание в Juls' Psychology над 3 години в свободното си време и вече имам над 150 научни статии, които са разпръснати в неудобния за четене формат „блог“.

 

Колкото и да се стремя да оптимизирам съдържанието, то все още е трудно за намиране и "навързване" както е в момента - като отделни, разпръснати статии.

 

 

Какво ни очаква през 2019 г?

 

През 2019 започвам да набирам средства, с които да заплатя на експерти тези статии да бъдат:

 

 1. Допълнени и доразвити спрямо най-четените теми в блога;
 2. Съдържанието да бъде обединено тематично в отделни книги;
 3. Материалите да бъдат редактирани и технически оформени;
 4. Поместени във формати за електронни устройства и превръщането им в дигитални книги;
 5. Доразвиване на самата платформа, дизайн, оптимизация;
 6. Дизайн на корици с цел разпознаваемост и някаква естетика при излагането им в блога, в нова платформа за електронно съдържание;

Платформата е готова, поддържам домейна така, както поддържам и блога с лични средства и дарения и отлагам създаването на книгите, защото не мога всичко сама да направя.

 

Нито една книга на български език няма да се продава, а ще бъде предоставен достъп за безплатно сваляне – както е и досега.

 

Juls' Pychology ще продължи да бъде блог за личностно и бизнес развитие, който ще списвам с обич и грижа и занапред. И заедно с това платформата

 

Ще еволюира в Библиотека за безплатна литература за Бизнес и Личностно развитие на български език.

 

Създадена от българи, за българите и техните семейства у нас и в чужбина. Нещо, което ще можете да съхраните в електронните си бибиотеки за себе си и своите деца завинаги. 

 

Ако сами не съхраним познанието и езика си, няма кой да го свърши. У нас се прави много стойностна дейност в полза на обществото и няма достатъчно гласност. И е вярно, че всеки помага с каквото успява! 

 

Какво имаме дотук за Успеха на идеята

 

Имам невероятните експерти, с които да развия тази своя идея, малко по малко вече работим.

С помощта на приятели, блогът си има собствени дизайни, оптимизиран е за търсачките и редовно поддръжан, за да е естетически, бърз и удобен за ползване през всякакви устройства. 

 

Докато бях в майчинство можех да отделям време и средства сама да правя някои неща чрез бартери, но се боя, че вече няма да успявам с всичко и искам да делегирам на експерти. 

 

От какво още се нуждаем

 

Сумата, от която ще се нуждаем, за да осъществим този проект, е 5 000 лв

 

Всички средства ще бъдат вложени само и единствено в развитието на Juls' Psychology като Библиотека. Както знаете, това не е моят бизнес, а моята обществена кауза, зад която много хора вече застанаха с материални и нематериални ресурси, вяра и обич.

 

Аз работя като бизнес психолог и личен бизнес треньор и помагам на хората да се развиват като Личности и да подобряват качеството си на живот и бизнес. 

 

На кого още ще бъде полезна нашата Психологическа безплатна онлайн библиотека?

 

 • място, в което хората да се сещат да проверят първо как да си помогнат сами, как да се развиват като личности, как да имат по-добър живот, бизнес и взаимоотношения;
 • място, в което да публикувам научна литература и професионални разработки, които поради липса на финансиране НЕ издавам в соециализирани списания;
 • място с восикокачествена, психологическа помощ за българския читател.

 

Как да ни помогнете и вие?

 

Благодаря ви сърдечно, че се включвате и разпространявате линка и кампанията сред своите близки, колеги и бизнес партньори! 

 

Можете да помогнете на първата българска безплатна библиотека за специализирано психологическо познание в областта на личностното и бизнес развитие по няколко начина:

 

 • с материални и нематериални ресурси за изграждане на платформата и създаване на самите книги от настоящите и бъдещи статии - както от моя, така и от други специализирани блогове;
 • с активно разпространение на кампанията и привличане на съмишленици;
 • с предложения как да достигнем до повече хора без да инвестираме за реклама;
 • с подкрепа за привличане на други Личности, които знаете, че могат някак да помогнат;
 • със споделяне във вашите платформи - социални мрежи, професионални страници и сайтове.

 

Ако обичате Juls' Psychology и можете да ми помогнете да реализирам тази своя мечта, ще ви бъда много благодарна. 

 

Мястото на преподавателите не е само в университетските зали, а в домовете и сърцата на хората!

 

На всяка даряваща Личност ще изпратя на посочен имейл в коментар  книги, написани от мен, с комерсиална цел, които не се разпространяват безплатно и са част от бизнеса ми.

 

На Личностите, които подпомогнат каузата ми да достигне до повече хора и активно набират средства за проекта, ще предоставя безплатни покани за предстоящите ми събития през 2019г. Информация за самото събитие ще намерите ето тук: https://www.facebook.com/events/993882780800417/permalink/993882790800416/ 

 

 

Благодаря ви, че ви има!

 

С обич,

 

 

 

 

 

Organised by

Julika Novkova